Skip to content
Jocs com el wordle

Wordle Català 🕹️ Wordlecat Joc de paraules

Què és el Wordle Català?, si encara no t’has enganxat al wordlecat, no trigaràs ni 2 minuts a tornar a jugar a aquest nou joc de paraules en línia. T’explicarem en què consisteix el joc wordle en llengua catalana, com descarregar-lo i per què jugar al wordle en catalá (Wordlecat). Tens disponible aquest joc en línia gratuït si vols provar-ho, creiem que t´agradarà!

Wordlecat

Wordlecat és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia paregut a paraulogic, nosaltres ho hem provat i ja estem amb ganes de tornar a jugar demà per compartir el nostre temps a resoldre el wordle català amb els nostres amics per reptar-los, deixa aquí els teus resultats als comentaris, A veure si ens guanyes?

Contents

Wordle catala Online

En què consisteix el wordlcat Online? El joc és molt simple. Consisteix a endevinar una paraula en 6 intents. Si ho aconsegueixes, wordle et mostra el temps que queda per a la següent paraula i en quin intent ho has resolt. Després et dóna l’opció per compartir-ho a les xarxes socials. Només es pot jugar un cop al dia ¡Juga amb els vostres amics!.

Alerta que sembla fàcil! però la pressió del temps a resoldre’l i haver de posar paraules que existeixin al diccionari complica la resolució del joc. Si ho proves assabentaràs perfectament perquè s’ha fet viral wordle.

Com jugar a wordle català online

Wordle és un passatemps senzill que s’ha fet viral gràcies a la seva senzillesa, i al fet que només tens 6 intents diaris per resoldre el seu repte (el mateix per a tots, a més ). Si l’usuari resol la paraula, no tindreu l’opció de tornar a jugar fins que no hagin passat 24 hores. Un encert sota el nostre punt de vista, ja que es planteja com un adictiu repte diari.

  • Endevineu la paraula oculta en sis intents.
  • Cada intent ha de ser una paraula vàlida de 5 lletres.
  • Després de cada intent el color de les lletres canvia per mostrar què tan a prop estàs d’encertar la paraula.

El joc permet compartir els resultats a les xarxes socials il·lustrant la seqüència d’intents amb els colors, però sense desvetllar les lletres, de manera que augmenta la intriga i curiositat per intentar desvetllar la paraula del dia, i els “pics” entre uns usuaris i altres per encertar la paraula abans: Hi pot haver lletres repetides. Les pistes són independents per a cada lletra. Una paraula nova cada dia!

Exemples per jugar a wordle catala

Quan escriguis la teva paraula de 5 lletres, en cada intent et dirà quines lletres existeixen a la paraula buscada i si està a la posició correcta es posarà en color verd i si existeix però no aquesta a la posició correcta es posarà en color groc.

Wordlecat

Estadístiques en wordlecat

Per jugar a Wordlecat no necessites descarregar wordle, pots jugar en línia no cal a wordlecat descarregar el joc per veure les teves estadístiques a la icona de dalt on podràs veure:

Estadístiques en wordlecat

Configuració de wordle catala

Per configurar wordle hi ha 4 opcions disponibles:

  • Hard Mode: La manera difícil dicta que “qualsevol pista revelada ha d’usar-se en conjectures posteriors”. Això significa que, per exemple, si heu encertat les lletres R i K en la vostra primera suposició, heu d’utilitzar aquestes lletres al mateix lloc per a les suposicions posteriors.
  • Dark Theme: per posar el mode fosc de wordle.
  • Color Blind Mode: Per posar colors d’alt contrast.
settings wordle

Trucs wordle Catalunya

Aquí tens diferents pistes perquè trobis la solució per tu mateix:

  • La primera regla que segueixen els professionals de Wordle és introduir un primer intent òptim. Un intent inicial eficient és aquell que inclou entre 2 i 3 vocals (per descartar el màxim possible) i algunes de les consonants més usades en català, amb la L, la T… Si encara no tens una primera paraula ideal, pots començar amb latin, ja que compleix amb escreix els requisits explicats més amunt.
  • Generar el màxim de pistes possibles perquè et sigui suportable resoldre el repte en els 5 intents que et queden.

Si t’has quedat sense inspiració pots fer servir wordle núvol de paraules que és un wordle generator per generar automàticament un núvol de paraules o etiquetes. Si no hi ha manera de solucionar el puzle wordle, pots buscar la paraula del dia wordlecat, però això ha de ser el teu darrer recurs abans de cercar wordlecat solució avui.

Jugar a Wordle catalán

La versió de wordle s’ha adaptat a diversos idiomes perquè sigui més fàcil endevinar la paraula oculta, així que et deixem com descarregar wordle en català o si ho prefereixes pots jugar online a wordle en català i si t’atreveixes a desafiar-nos, publica els teus resultats als comentaris i veurem qui és més ràpid.

Jugar a Wordle en anglès

Hi ha versions de wordle en tots els idiomes, el millor és jugar a l’idioma i amb les paraules del diccionari del teu idioma, però si vols practicar anglès et deixem l’enllaç per jugar a wordle en anglès.

Jugar Wordle sense límit de partides diàries

Estem veient una gran quantitat d’aplicacions web i mòbils que imiten el funcionament de Wordle i busquen treure una mica de popularitat a aquesta nova plataforma. Alguns desenvolupadors aprofiten aquest èxit per llançar aplicacions i ens brinden alternatives per passar el nostre temps lliure simplement usant el nostre navegador.

Et deixem algunes alternatives a wordle:

Nerdle, el wordle de les matemàtiques

Si ets més de números, acaben de treure NERDLE, el wordle matemàtic que es diu nerdle. Si vols un nou repte força més complicat que wordle. T’ho expliquem TOT sobre nerdle per si vols un nou repte, però t’avisem que és molt difícil endevinar-ho. Si ho aconsegueixes, comparteix els teus resultats als nostres comentaris.

Preguntes freqüents (F.A.Q.)

Què és el wordle català?

Wordle català, és un joc que consisteix en què una vegada al dia els jugadors tenen sis oportunitats d’endevinar una paraula de cinc lletres en catalá.

Com es juga al wordle català?

El propòsit del joc és endevinar una misteriosa paraula de cinc lletres coneguda com a Wordlecat en sis intents. Amb cada intent, els blocs de colors canvien per mostrar com està d’endevinar la paraula.

Quin és l´objectiu del joc wordlecat?

Generar el màxim de pistes possibles per endevinar una paraula de 5 lletres en 6 intents i el mínim de temps.

Qui és el propietari de wordle?

Wordle, el popular joc d’endevinar paraules desenvolupat per Josh Wardle, té nou amo que és el diari New York Times que compro wordle el dilluns 31 de gener de 2022

Potser t’interessi…

A World3dmap.com ens interessen les tendències, som fans dels mapes en 3D i ens agrada informar dels jocs en línia virals. A més, t’informem sobre com viatjar a l’estranger, restriccions, formularis i tot el que necessites abans de visitar un país.