Skip to content
Jocs com el wordle

Wordle catala 7 lletres (El Mot) – Endevina la paraula de 7 lletres en català

¿Vols jugar a Wordle catala 7 lletres? Tens disponible aquest joc de mots catalans. Si busques un nou repte i vols jugar a paraules de 7 lletres en català, aquest joc es com wordlecat 7 paraules pero pots jugar de forma totes les vegades que vulguis. No has de descarregar res, ja que es un wordle online catala lliure per a totes les edats.

Pots començar aqui a wordle catala jugar en el mot 7 lletres sense limit de partides diaries.

POTS JUGAR A WORDLE ARA 👇

Contents

Wordlecat il·limitat – Sense limit de partides diaries

Si vols jugar al joc de paraules en catala de moda, aquí et deixem aquest wordle catalan, selecciona la modalitat de joc que vulguis:

Com jugar-hi a Wordle catala 7 lletres (El Mot Català)

  • Endevina el mot en 6 intents.
  • Has d’introduir paraules de 7 lletres que existeixen i fer clic a ENTER (↵).
  • Després de cada intent, el color de les lletres canviarà per indicar l’evolució de la partida.
  • No es tenen en compte els accents a l’hora d’introduir paraules.
  • Es poden repetir lletres.

Exemples per jugar a wordle en català 7 lletres

El seu objectiu és esbrinar quina paraula està amagada. Per defecte, consta de 5 Lletres, però al nostre lloc podeu configurar el nombre de Lletres de 4 a 11. Després hi ha 6 línies, en cadascuna de les quals podeu ingressar qualsevol paraula existent.

wordle catala

Preguntes Frequents (F.A.Q.)

Quines són les regles del joc el mot wordle català?

Les regles del wordlecat joc són força simples. Necessites endevinar la paraula en 6 intents. Per fer-ho, heu d’introduir diferents paraules alhora i obtenir suggeriments. Els quadrats de colors serveixen com a pistes. Un quadrat verd significa que a la paraula oculta la lletra està en aquest lloc. Quadrat groc: aquesta lletra és a la paraula oculta però en un lloc diferent. Quadrat gris: no hi ha tal lletra.

Què significa el missatge no és una paraula vàlida en wordle català?

Si veieu aquest missatge, llavors la paraula que heu introduït no és al nostre diccionari. El més probable és que això signifiqui que aquesta paraula no existeix o no correspon a les regles del joc. 

Puc descarregar el mot 7 lletres al meu mòbil o PC?

De moment no tenim aplicacions per a iPhone (iOS) i Android. No obstant això, planegem llançar una versió per a Google Play en un futur proper. Tan aviat com això passi, definitivament notificarem als nostres usuaris.

És possible triar la longitud d’una paraula en aquest wordle català?

Sí, hi ha aquesta possibilitat. Podeu jugar modes amb una longitud de paraula de 4 a 11 Lletres. Per fer-ho, feu clic al símbol del número al menú superior, o obriu la configuració si utilitzeu un dispositiu mòbil.