Skip to content
World in 3D

Wordle Nederlands 🕹️ Online spel

Wat is de wordle Nederlands? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan de woordle Online spel, heb je nog geen 2 minuten nodig om dit innovatieve online woordspel te willen spelen. We gaan uitleggen waar het wordle-spel uit bestaat, hoe je het kunt downloaden en waarom je wordle in het dutch speelt. Je hebt dit gratis online spel beschikbaar als je het wilt proberen, we denken dat je het leuk zult vinden!

Wordle Nederlands
nederlands wordle

Wordle is een dagelijks spel dat maar één keer per dag gespeeld kan worden, we hebben het geprobeerd en we kijken er nu al naar uit om het morgen opnieuw te spelen om onze tijd te delen in het oplossen van het Nederlandse woord met onze vrienden om ze uit te dagen, laat je resultaten hier achter in de reacties, laten we eens kijken of we winnen?

Contents

Wordle Nederlands Online

Waar gaat woorldle Online over? Het spel is heel eenvoudig. Het bestaat uit het raden van een woord in 6 pogingen. Als het je lukt, laat wordle je zien hoeveel tijd er nog over is voor het volgende woord en in welke poging je het hebt opgelost. Dan geeft het je de mogelijkheid om het te delen op je sociale netwerken. Het kan maar één keer per dag worden gespeeld. Chop verzekerd met je vrienden!.

Wauw, het ziet er makkelijk uit! maar de tijdsdruk om het op te lossen en het moeten plaatsen van woorden die in het woordenboek staan, bemoeilijken de oplossing van het spel. Als je het probeert, zul je perfect ontdekken waarom wordle viraal is gegaan.

Hoe Wordle Nederlands online te spelen

Wordle Nederlands is een eenvoudig tijdverdrijf dat viraal is gegaan dankzij zijn eenvoud en het feit dat je slechts 6 dagelijkse pogingen hebt om de uitdaging op te lossen (hetzelfde voor iedereen, plus ) . Als de gebruiker het woord oplost, hebben ze pas na 24 uur de mogelijkheid om opnieuw te spelen. Een succes vanuit ons oogpunt, aangezien het wordt gepresenteerd als een verslavende dagelijkse uitdaging.

  • Raad het verborgen woord in zes pogingen.
  • Elke poging moet een geldig woord van 5 letters zijn.
  • Na elke poging verandert de kleur van de letters om weer te geven hoe dicht je bij het raken van het woord bent.

Met het spel kun je de resultaten delen op sociale netwerken, waarbij je de volgorde van pogingen illustreert met de kleuren, maar zonder de letters te onthullen, op een manier die de intriges en nieuwsgierigheid vergroot om te proberen het woord van de dag te onthullen, en de “sprints” tussen sommige gebruikers en anderen om het woord ervoor te raden: Er kunnen herhaalde letters zijn. De aanwijzingen zijn onafhankelijk voor elke letter. Elke dag een nieuw woord!

Voorbeelden om Woordle te spelen

Wanneer u uw 5-letterwoord schrijft, zal het u bij elke poging vertellen welke letters er in het gezochte woord staan ​​en als het op de juiste plaats staat, wordt het groen en als het bestaat, maar niet op de juiste plaats het wordt geel.

woordle Een dagelikjs woordspelletje

Statistieken in wordle

Om Wordle te spelen hoef je Wordle Nederlands niet te downloaden, je kunt online spelen. Het is niet nodig om de game Wordle te downloaden om je statistieken te zien in het icoon hierboven waar je kunt zien:

statistics wordle

Wordle-configuratie

Om Wordle Nederlands te configureren zijn er 4 opties beschikbaar:

settings wordle
  • Harde modus: de harde modus schrijft voor dat “alle onthulde aanwijzingen in latere gissingen moeten worden gebruikt.” Dat betekent dat, bijvoorbeeld, als je de letters R en K goed hebt bij je eerste gok, je die letters op dezelfde plaats moet gebruiken voor je volgende schattingen.
  • Donker thema: om de woorde donkere modus in te stellen.
  • Kleurenblinde modus: om kleuren met hoog contrast in te stellen.

woordle-trucs

Hier zijn verschillende tips om zelf de oplossing te vinden:

  • De eerste regel die Wordle-professionals volgen, is om een ​​optimale eerste poging in te voeren. Een efficiënte eerste poging is een poging met tussen de 2 en 3 klinkers (om er zoveel mogelijk uit te sluiten) en enkele van de meest gebruikte medeklinkers in het Nederlands, zoals L, T…
  • Als je nog steeds geen ideale eerste hebt woord, je kunt beginnen met het latijn, omdat het ruimschoots voldoet aan de hierboven uiteengezette vereisten.
  • Genereer zoveel mogelijk aanwijzingen zodat het voor jou draaglijk is om de uitdaging in de 5 resterende pogingen op te lossen.

Als je geen inspiratie meer hebt, kun je wordle word cloud gebruiken, een wordle generator om automatisch een wolk van woorden of tags te genereren. Als er geen manier is om de woordpuzzel op te lossen, kun je vandaag nog zoeken naar het woord van de dag in het woord, maar dit zou je laatste redmiddel moeten zijn voordat je vandaag nog op zoek bent naar een woord spaans woord!

Speel Wordle Holland

De versie van wordle is aangepast aan verschillende talen om het gemakkelijker te maken om het verborgen woord te raden, dus we laten je zien hoe je wordle in het nederlands kunt downloaden. Als je wilt, kun je wordle online spelen in nederland en als je durft daag ons uit, plaats je resultaten in de comments en we zullen zien wie er sneller is.

Speel Wordle in het Engels

Er zijn versies van wordle in alle talen, het beste is om te spelen in de taal en met de woorden uit het woordenboek van je taal, maar als je Engels wilt oefenen, laten we je de link om wordle te spelen in het Engels.

Speel Wordle onbeperkt daily-games

We zien veel web- en mobiele applicaties die de manier waarop Wordle werkt nabootsen en proberen een deel van de populariteit van dit nieuwe platform weg te nemen. Sommige ontwikkelaars profiteren van dit succes om applicaties te lanceren en bieden ons alternatieven om onze vrije tijd door te brengen door simpelweg onze browser te gebruiken.

We laten u enkele alternatieven voor Wordle Dutch:

Nerdle, wiskunde wordle

Als je meer van getallen houdt, hebben ze zojuist NERDLE uitgebracht, het wiskundige woord nerdle. Als je een nieuwe uitdaging wilt, veel ingewikkelder dan wordle. We vertellen je ALLES over nerdle voor het geval je een nieuwe uitdaging wilt, maar we waarschuwen je dat het erg moeilijk te raden is. Als het je lukt, deel je resultaten dan in onze opmerkingen.

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

¿Qué es el wordle?

wordle

Wordle, es un juego que consiste en el que una vez al día los jugadores tienen seis oportunidades de adivinar una palabra de cinco letras.

¿Cómo se juega al wordle?

wordle espanol

El propósito del juego es adivinar una misteriosa palabra de cinco letras conocida como Wordle en seis intentos. Con cada intento, los bloques de colores cambian para mostrar lo cerca que está de adivinar la palabra.

¿Cuál es el objetivo del juego wordle?

Generar el máximo de pistas posibles para adivinar una palabra de 5 letras en 6 intentos y el mínimo de tiempo.

¿Quién es el dueño de wordle?

Wordle, el popular juego de adivinar palabras desarrollado por Josh Wardle, tiene nuevo dueño que es el periódico New York Times que compro wordle el lunes 31 de enero de 2022

Quizás te interese…

En World3dmap.com nos interesan las tendencias, somos fans de los mapas en 3D y nos gusta informar de los juegos online virales. Además te informamos sobre como viajar al extranjero, restricciones, formularios y todo lo que necesitas antes de visitar un país.

Geen berichten gevonden.