Skip to content
Jocs com el wordle

Wordle catala joc 9 lletres – Endevina la paraula catalana

¿Estàs buscant un wordle catala joc 9 lletres? Tens disponible aquest wordle catala online. Si busques un nou repte i vols jugar a paraules de 9 lletres en català, aquest joc es com wordle ara cat 9 paraules pero pots jugar de forma totes les vegades que vulguis. No has de descarregar res, ja que es un wordle versió catalana lliure per a totes les edats, encara que al ser de 9 lletres la dificultat es més alta.

Pots començar aqui a wordle online catala 9 lletres sense límit de partides diaries.

Wordle català joc 9 lletres 👇

Contents

Wordle catala sense limit de partides diaries

Si vols jugar al joc de paraules en catala de moda, aquí et deixem aquest wordle catalan, selecciona la modalitat de joc que vulguis:

Com jugar-hi a Wordlecat 9 lletres (El Mot Wordle Català)

  • Endevina el mot en 6 intents.
  • Has d’introduir paraules de 9 lletres que existeixen i fer clic a ENTER (↵).
  • Després de cada intent, el color de les lletres canviarà per indicar l’evolució de la partida.
  • No es tenen en compte els accents a l’hora d’introduir paraules.
  • Es poden repetir lletres.

Exemples per Wordle catala joc 9 lletres

El seu objectiu és esbrinar quina paraula està amagada. Per defecte, consta de 5 Lletres, però al nostre lloc podeu configurar el nombre de Lletres de 4 a 11. Després hi ha 6 línies, en cadascuna de les quals podeu ingressar qualsevol paraula existent.

wordle en catala 8 lletres

Preguntes Frequents (F.A.Q.)

Quines són les regles de wordle en català 9 lletres?

Wordle catala joc

Les regles del wordlecat joc són força simples. Necessites endevinar la paraula en 6 intents. Per fer-ho, heu d’introduir diferents paraules alhora i obtenir suggeriments. Els quadrats de colors serveixen com a pistes. Un quadrat verd significa que a la paraula oculta la lletra està en aquest lloc. Quadrat groc: aquesta lletra és a la paraula oculta però en un lloc diferent. Quadrat gris: no hi ha tal lletra.

Hi ha APP de wordle en català?

De moment no tenim aplicacions per a iPhone (iOS) i Android. No obstant això, planegem llançar una versió per a Google Play en un futur proper. Tan aviat com això passi, definitivament notificarem als nostres usuaris.