Skip to content
Jocs com el wordle

El Mot 5 lletres (WordleCAT) – Endevina la paraula de 5 lletres en català cada dia

¿Vols jugar a el mot 5 lletres wordle català? Tens disponible aquest joc de paraules en català gratuit Online paregut a el paraulogic catala. Si busques un nou repte i vols jugar a paraules de 5 lletres en català, aquest joc es com wordlecat 5 paraules pero pots jugar de forma il·limitat. El mot catala es un joc de paraules que posa a prova el domini de la llengua catalana i no has de descarregar res, ya que es un joc de paraules online lliure per a totes les edats pero en català.

Pots començar aqui a wordle català jugar en el mot 5 lletres sense limit de partides diaries.

POTS JUGAR ACI 👇 WORDLE CAT AVUI

Contents

Wordlecat infinit paraules de 5 lletres sense limit de partides diaries

Si vols jugar al joc de paraules en catala de moda, aquí et deixem wordle catala jugar a paraules de 5 lletres, selecciona la modalitat de joc que vulguis:

Com jugar-hi a el mot wordle 5 lletres (Wordle en Català)

  • Endevina le mot wordle en 6 intents.
  • Has d’introduir paraules de 5 lletres que existeixen i fer clic a ENTER (↵).
  • Després de cada intent, el color de les lletres canviarà per indicar l’evolució de la partida.
  • No es tenen en compte els accents a l’hora d’introduir paraules.
  • Es poden repetir lletres.

Exemples per jugar a wordle en català 5 lletres

El seu objectiu és esbrinar quina paraula està amagada. Per defecte el wordle cat joc, consta de 5 Lletres, però al nostre lloc podeu configurar el nombre de Lletres de 4 a 11. Després hi ha 6 línies, en cadascuna de les quals podeu ingressar qualsevol paraula existent.

wordle catala

Preguntes Frequents (F.A.Q.)

Quines són les regles del joc el mot wordle català?

Les regles del wordlecat joc són força simples. Necessites endevinar la paraula en 6 intents. Per fer-ho, heu d’introduir diferents paraules alhora i obtenir suggeriments. Els quadrats de colors serveixen com a pistes. Un quadrat verd significa que a la paraula oculta la lletra està en aquest lloc. Quadrat groc: aquesta lletra és a la paraula oculta però en un lloc diferent. Quadrat gris: no hi ha tal lletra.

Què significa el missatge no és una paraula vàlida en wordle català?

Si veieu aquest missatge, llavors la paraula que heu introduït no és al nostre diccionari. El més probable és que això signifiqui que aquesta paraula no existeix o no correspon a les regles del joc. 

Puc descarregar aquest joc paraules catala al meu mòbil o PC?

De moment no tenim aplicacions per a iPhone (iOS) i Android. No obstant això, planegem llançar una versió per a Google Play en un futur proper. Tan aviat com això passi, definitivament notificarem als nostres usuaris.

És possible triar la longitud d’una paraula en aquest wordle català?

Sí, hi ha aquesta possibilitat. Podeu jugar modes amb una longitud de paraula de 4 a 11 Lletres. Per fer-ho, feu clic al símbol del número al menú superior, o obriu la configuració si utilitzeu un dispositiu mòbil.