Skip to content
Jocs com el wordle

Wordlecat paraula d’avui

Buscant a wordlecat paraula d’avui?, et deixarem algunes pistes perquè abans de veure la solució a wordlecat avui intentis resoldre’l per tu mateix, però si no hi ha manera et diem quina és la paraula d’avui a wordle cat. Wordle és el joc de paraules de moda a internet i té versions en tots els idiomes, cada dia pots jugar a descobrir una paraula nova de wordle en català amb unes regles molt bàsiques que t’explicarem i sense necessitat d’instal·lar res, ja que és el mot wordle català es un joc sense descarregar online.

Wordlecat paraula d'avui

Wordlecat: pistes per trobar la paraula avui 28/05/2024

  • Utilitza una primera paraula bona amb el nombre més gran de vocals possibles i consonants més usades.
  • Fes servir les paraules IDEAR i AERIS ja que les combinacions de lletres són perfectes per desxifrar la paraula.
  • La paraula seleccionada pel creador mai no estarà conformada per la conjugació d’un verb, sinó per substantius i adjectius.

Per ser un expert wordle català i guanyar, hi ha certs trucs que es poden fer servir sense fer trampes. Wordlecat es una alternativa molt bona a paraulogic joc i el que és essencial és intentar treure la màxima informació possible en els dos primers intents i així després és més fàcil endevinar la paraula oculta. Aquesta és la millor paraula per començar cada repte de ‘Wordle’ aire, ja que conté gairebé totes les vocals en només 5 lletres, cosa que et donarà un gran avantatge en el teu primer intent.

Contents

Wordlecat paraula d’avui amb paranys

Hi ha tres maneres de fer trampa a Wordle en catalán. Algunes fan més por i d’altres són més justes, però no t’equivoquis, totes són trampes i al final es perd la part divertida del joc. Els possibles paranys en wordle són els següents:

  • Jugar en mode incògnit: oportunitats infinites per endevinar la paraula.
  • Saber totes les paraules de Wordle: pots mirar el codi font, ja que al codi font pots trobar una llista amb totes elles.
  • Resposta Wordle cat: és fàcil trobar la paraula del dia si busques Wordle a les teves xarxes socials o cercador del navegador, ja que tots els jugadors comparteixen la mateixa paraula.

Wordle Català il·limitat

Si t´agrada molt wordlecat i vols jugar a wordle català totes les vegades que vulguis, aci et deixem per a que tries a quin wordle en català jugar de manera il·limitada. Selecciona la modalitat de joc i reta als teus amics a jugar a wordle en catala!.

Wordlecat Resposta per al 28 de maig de 2024

Tal com hem explicat a la nostra llista de trucs per guanyar sempre a wordle catala pots provar algun truc abans, però si vols la solució de wordle avui, aquesta és la paraula Wordle per avui, publicada el 28/05/2024. La resposta per a la paraula wordleCat d’avui la podeu veure a la llista de paraules wordle a continuació.

Llista de respostes de Wordlecat – Quina és la paraula avui de el mot?

Hem recopilat la llista de respostes de wordle de cada dia perquè sàpigues la solució a totes les paraules de wordlecat avuí. El secret de Wordle és que tots els jugadors comparteixen la mateixa paraula. Com a resultat, la solució wordle català avuí és sempre la mateixa per a tots, cosa que minimitza la quantitat d’intents per obtenir una solució de Wordlecat.

Solució wordlecat – El Mot paraula d’avui

Paraules wordlecat maig 2024

Aquestes son les paraules del mot avui (wordle català). Actualitzem diariament el llistat de paraules que apareixen cada dia al Wordlecat:


Quina és la paraula de Wordlecat avui?

wordlecat

La paraula de Wordlecat avui composta per 5 lletres la pots trobar buscant wordle avui per resoldre'l o pots trobar la solució a la nostra llista de respostes de wordle català a world3dmap. També en cercar "paraula del dia a Wordlecat", "solució Wordlecat" a xarxes socials o en un cercador trobaràs quina paraula del dia estàs buscant.

Es pot jugar més d'una partida al dia a Wordlecat?

Wordlecat

Només es pot jugar una partida a wordlecat per dia, ja que només hi ha una paraula disponible per endevinar cada dia. Tot i així hi ha trucs per poder jugar múltiples partides o fins i tot jugar a Wordlecat de dies anteriors.

Hi ha versió de wordle en castellà?

Sí, hi ha múltiples versions del joc de paraules en línia en gairebé qualsevol idioma, el wordle català el pots trobar a wordle-es.

Hi ha versió de wordle a Euskera?

Si, hi ha múltiples versions del joc de paraules en línia en gairebé qualsevol idioma, el wordle euskera el pots trobar a wordle-EUS.

Hi ha versió de wordle a Gallego?

Si, hi ha múltiples versions del joc de paraules en línia en gairebé qualsevol idioma, el wordle gallec el pots trobar a wordle gallec.

Potser t'interessi...

wordle online catala
¿Com jugar a wordle online catala? Tens disponible el el mot joc wordle en diverses modalitats i paraules en català ...

Wordle Online Català – Encerta el mot de 11 lletres

wordle cat joc
¿Com jugar a wordle cat joc 10 lletres? Tens disponible el wordle cat joc en diverses modalitats i paraules en ...

Wordle CAT joc 10 lletres – Endevina la paraula en català

Wordle catala joc
¿Estàs buscant un wordle catala joc 9 lletres? Tens disponible aquest wordle catala online. Si busques un nou repte i ...

Wordle catala joc 9 lletres – Endevina la paraula catalana

Wordle catala jugar
¿Estàs buscant wordle catala jugar 8 lletres? Tens disponible aquest wordle catala online. Si busques un nou repte i vols ...

Wordle catala jugar 8 lletres – Endevina wordlecat avui

Wordle catala 7 lletres
¿Vols jugar a Wordle catala 7 lletres? Tens disponible aquest joc de mots catalans. Si busques un nou repte i ...

Wordle catala 7 lletres (El Mot) – Endevina la paraula de 7 lletres en català

El Mot 5 lletres
¿Vols jugar a el mot 5 lletres wordle català? Tens disponible aquest joc de paraules en català gratuit Online paregut ...

El Mot 5 lletres (WordleCAT) – Endevina la paraula de 5 lletres en català cada dia

Publica els teus resultats de wordlecat amb nosaltres, o si trobes la resposta de wordlecat avui abans que nosaltres comparteixi-la als comentaris.