Skip to content
Jocs com el wordle

Nerdle Wordle matemàtic 🕹️

Què és el Nerdle?, si encara no t’has enganxat al Nerdle wordle matemàtic, no trigaràs ni 2 minuts a voler jugar a aquest nou joc de matemàtiques en línia. Et explicarem en què consisteix el joc nerdle, com descarregar-lo i per què jugar al nerdle. Tens disponible aquest joc en línia gratuït si vols provar-ho, creiem que agradarà!

Nerdle Wordle matemàtic
Nerdle wordle matematic

Nerdle és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia inspirat en el famós Wordle que està arrasant a Inter, nosaltres ho hem provat i ja estem amb ganes de tornar a jugar demà per compartir el nostre temps a resoldre nerdle amb els nostres amics per desafiar-los, deixa aquí els teus resultats als comentaris, A veure si ens guanyes?

Contents

Nerdle Wordle matematic Online

En què consisteix el nerdle Online? El joc és molt simple. Consisteix a endevinar una operació matemàtica en 6 intents. Si ho aconsegueixes, nerdle et mostra el temps que queda per a la següent operació de matemàtiques i en quin intent ho has resolt. Després et dóna l’opció per compartir-ho a les xarxes socials. Només es pot jugar una vegada al dia i segur que ho pots ensenyar als teus amics.

Alerta que sembla fàcil! però la pressió del temps a resoldre’l i haver de posar operacions correctes complica la resolució del joc. Si ho proves assabentaràs perfectament perquè s’ha fet viral com el Wordle.

Com jugar a nerdle online

Nerdle és un passatemps senzill que s’ha fet viral gràcies a la seva senzillesa, i al fet que només tens 6 intents diaris per resoldre el seu repte (el mateix per a tots, a més ). Si l’usuari resol l’operació matemàtica, no tindreu l’opció de tornar a jugar fins que no hagin passat 24 hores. Un encert sota el nostre punt de vista, ja que es planteja com un addictiu repte diari.

Nerdle regles per a jugar:

  • Endevineu la paraula oculta en sis intents.
  • Cada intent ha de ser una operació vàlida de 8 lletres, que és una operació.
  • Després de cada intent el color de les lletres canvia per mostrar què tan a prop estàs d’encertar la paraula.

El joc permet compartir els resultats a les xarxes socials il·lustrant la seqüència d’intents amb els colors, però sense desvetllar les lletres, de manera que augmenta la intriga i curiositat per intentar desvetllar la paraula del dia, i la rivalitat entre uns usuaris i altres per encertar la paraula abans. Hi pot haver números repetits. Les pistes són independents per a cada lletra.Una operació nova cada dia!

Exemples per jugar a Nerdle Wordle matematic

Quan escriguis la teva paraula de 8 lletres, en cada intent et dirà quines lletres existeixen a la paraula buscada i si està a la posició correcta es posarà en color verd i si existeix però no aquesta a la posició correcta es posarà en color lila , mentre que el negre indicarà que no està a la solució.

Estadístiques en nerdle

Per jugar a nerdle no necessites descarregar wordle, pots jugar en línia no cal a nerdle descarregar el joc per veure les teves estadístiques a la icona de dalt on podràs veure el resultat si no ho encertes.

Configuració de nerdle

Per configurar nerdle hi ha 3 opcions disponibles:

  • Mini Nerdle: La manera més fàcil de nerdle amb només 6 columnes.
  • Dark Theme: per posar la manera fosca de wordle.
  • Color Blind Mode: Per posar colors d’alt contrast.

Trucs Nerdle

Aquí tens diferents pistes perquè trobis la solució per tu mateix:

  • Juga en mode incògnit per poder jugar totes les partides que vulguis il·limitades.
  • Pots veure el codi font per endevinar la solució.

Nerdle jugar gratis

La versió de nerdle encara no s’ha adaptat a diversos idiomes, tot i així estem parlant de matemàtiques i amb aquesta versió universal pot ser suficient per fer-se viral. Si t’hi atreveixes, publica els teus resultats als comentaris i veurem que tal se us donarà.

Jugar a Nerdle Wordle matemàtic sense límit de partides diàries

Estem veient una gran quantitat d’aplicacions web i mòbils que imiten el funcionament de Wordle i busquen treure una mica de popularitat a aquesta nova plataforma. Alguns desenvolupadors aprofiten aquest èxit per llançar aplicacions i ens brinden alternatives per passar el nostre temps lliure simplement usant el nostre navegador, no cal descarregar wordle español app, ja que sense necessitat de registrar-se ni res podràs començar a gaudir de aquest mini joc gratis.

Et deixem algunes alternatives per jugar a nerdle:

Nerdle Mini

Et resulta molt difícil nerdle?, si no aconsegueixes resoldre nerdle o et costa massa trobar la solució a nerdle, hi ha una versió nerdle mini amb menys combinacions que és més fàcil de jugar i sobretot molt millor si vols començar amb aquest joc de matemàtiques per endevinar la combinació guanyadora.

Preguntes freqüents (F.A.Q.)

¿Què és el nerdle?

Nerdle, és un joc que consisteix en què una vegada al dia els jugadors tenen sis oportunitats d’endevinar una operació matemàtica de vuit lletres.

¿Com es juga al nerdle?

El propòsit del joc és endevinar una misteriosa paraula de vuit lletres coneguda com a nerdle en sis intents. Amb cada intent, els blocs de colors canvien per mostrar com estàs d’endevinar l’operació matemàtica del dia.

¿Quin és lobjectiu del joc nerdle?

Generar el màxim de pistes possibles per endevinar una paraula de 8 lletres en 6 intents amb números del 0 al 9, i els símbols de suma, resta, multiplicació i divisió: 0123456789+-*/=

¿Quin és el nom del joc semblant a wordle de matemàtiques?

Nerdle té com a objectiu endevinar una paraula de vuit lletres. Sembla fàcil, però no hi ha pistes i hi ha 6 intents per fer-ho bé. A la primera prova, el programa respon en color. Negre significa que les lletres no apareixen a la paraula, verd significa que la paraula està correcta al lloc on apareix i lila significa que la lletra està a la paraula però en la posició incorrecta. L’objectiu és endevinar una operació matemàtica de 8 caselles.

Potser t’interessi…

A World3dmap.com ens interessen les tendències, som fans dels mapes en 3D i ens agrada informar dels jocs online virals. A més t’informem sobre com viatjar a l’estranger, restriccions, formularis i tot allò que necessites abans de visitar un país.

Error: View ba78967el1 may not exist