Skip to content
Jocs com el wordle

El Mot Wordle Català

Què és el El Mot Wordle Català?, si encara no t’has enganxat a el mot, no trigaràs ni 2 minuts a tornar a jugar a aquest nou joc de paraules en línia. T’explicarem en què consisteix el joc wordle en llengua catalana, com descarregar-lo i per què jugar al wordle en catalá (wordlecat). Tens disponible aquest joc en línia gratuït si vols provar-ho, creiem que t´agradarà!

el mot

El mot és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia paregut a paraulogic, nosaltres ho hem provat i ja estem amb ganes de tornar a jugar demà per compartir el nostre temps a resoldre el wordle català amb els nostres amics per reptar-los, deixa aquí els teus resultats als comentaris, A veure si ens guanyes?

Contents

El Mot Wordle Català Online

En què consisteix el El Mot Wordle Català? El joc és molt simple. Consisteix a endevinar una paraula en 6 intents. Si ho aconsegueixes, wordle et mostra el temps que queda per a la següent paraula i en quin intent ho has resolt. Després et dóna l’opció per compartir-ho a les xarxes socials. Només es pot jugar un cop al dia ¡Juga amb els vostres amics!.

el mot wordle catala

Alerta que sembla fàcil! però la pressió del temps a resoldre’l i haver de posar paraules que existeixin al diccionari complica la resolució del joc. Si ho proves assabentaràs perfectament perquè s’ha fet viral wordle.

Com jugar a wordle català online

Wordle és un passatemps senzill que s’ha fet viral gràcies a la seva senzillesa, i al fet que només tens 6 intents diaris per resoldre el seu repte (el mateix per a tots, a més ). Si l’usuari resol la paraula, no tindreu l’opció de tornar a jugar fins que no hagin passat 24 hores. Un encert sota el nostre punt de vista, ja que es planteja com un adictiu repte diari.

  • Endevina el mot en 6 intents.
  • Has d’introduir paraules de 5 lletres que existeixen i fer clic a ENTER (↵).
  • Després de cada intent, el color de les lletres canviarà per indicar l’evolució de la partida.
  • No es tenen en compte els accents a l’hora d’introduir paraules.
  • Es poden repetir lletres.

El joc permet compartir els resultats a les xarxes socials il·lustrant la seqüència d’intents amb els colors, però sense desvetllar les lletres, de manera que augmenta la intriga i curiositat per intentar desvetllar la paraula del dia, i els “pics” entre uns usuaris i altres per encertar la paraula abans: Hi pot haver lletres repetides. Les pistes són independents per a cada lletra. Una paraula nova cada dia!

Jugar a Wordle Català infinit

Pots jugar a wordle català infinit tots els dies sense límit de partides diari, a més a més podràs seleccionar quantes lletres jugar e incluís crear tornejos o paraules en català personalitzades per a retar als teus amics. Prova aquesta nova modalitat i comparteix-ho si t´agradat aquesta nova modalitat de jugar.

Exemples per jugar a wordle catala

Quan escriguis la teva paraula de 5 lletres, en cada intent et dirà quines lletres existeixen a la paraula buscada i si està a la posició correcta es posarà en color verd i si existeix però no aquesta a la posició correcta es posarà en color groc.

el mot

Trucs per a jugar a el mot wordle català

Aquí tens diferents pistes perquè trobis la solució per tu mateix:

  • La primera regla que segueixen els professionals de Wordle és introduir un primer intent òptim. Un intent inicial efficient és aquell que inclou entre 2 i 3 vocals (per descartar el màxim posible) i algunes de les consonants més usades en català, amb la L, la T… Si encara no tens una primera paraula ideal, pots començar amb latin, ja que compleix amb escreix els requisits explicats més amunt.
  • Generar el màxim de pistes possibles perquè et sigui suportable resoldre el repte en els 5 intents que et queden.

Si t’has quedat sense inspiració pots fer servir wordle núvol de paraules que és un wordle generator per generar automàticament un núvol de paraules o etiquetes. Si no hi ha manera de solucionar el puzle wordle, pots buscar la paraula del dia el mot, però això ha de ser el teu darrer recurs abans de cercar el mot solució avui.

Jugar a EL MOT wordle llengua catalana

La versió de wordle s’ha adaptat a diversos idiomes perquè sigui més fàcil endevinar la paraula oculta, així que et deixem com descarregar wordle en català o si ho prefereixes pots jugar online a wordle en català i si t’atreveixes a desafiar-nos, publica els teus resultats als comentaris i veurem qui és més ràpid.

Jugar Wordle sense límit de partides diàries

Estem veient una gran quantitat d’aplicacions web i mòbils que imiten el funcionament de Wordle i busquen treure una mica de popularitat a aquesta nova plataforma. Alguns desenvolupadors aprofiten aquest èxit per llançar aplicacions i ens brinden alternatives per passar el nostre temps lliure simplement usant el nostre navegador.

Et deixem algunes alternatives a wordle:

Preguntes freqüents (F.A.Q.)

Què és el mot wordle català?

El mot wordle català, és un joc que consisteix en què una vegada al dia els jugadors tenen sis oportunitats per endevinar una paraula de cinc lletres en català. La tasca del joc és endevinar la paraula oculta. Primer heu d’ingressar a la primera línia una paraula que consta del número seleccionat de Lletres. Tingueu en compte que aquesta ha de ser una paraula real.

Com es juga al wordle català el mot?

El propòsit del joc és endevinar una misteriosa paraula de cinc lletres coneguda com a el mot en sis intents. Amb cada intent, els blocs de colors canvien per mostrar com està d’endevinar la paraula. Després d’introduir la paraula, premeu el botó Enter al teclat virtual. Ara presta atenció al color amb què es ressalten les Lletres. Si la lletra no està ressaltada en color i roman gris, llavors no existeix aquesta lletra a la paraula oculta. Si la lletra està ressaltada en groc, aquesta lletra està a la paraula oculta, però està ubicada en una altra cel·la. Si la lletra està ressaltada en verd, llavors la lletra està a la paraula oculta en aquesta cel·la. Tingueu en compte que les Lletres d’una paraula es poden repetir, és a dir, si una lletra està ressaltada en groc o verd, pot aparèixer a la paraula una o més d’una vegada. Ara escriviu la paraula següent a la segona línia i premeu Entrar. En fer això, tingueu en compte la informació sobre les Lletres i la seva ubicació obtinguda a la primera ronda. Continueu escrivint paraules en les línies següents fins que endevineu la paraula oculta. Després de completar, comparteix el joc i el resultat amb els teus amics. I el més important: pots jugar un nombre il·limitat de vegades.

Quin és l´objectiu del joc el mot?

El seu objectiu és esbrinar quina paraula està amagada. Per defecte, consta de 5 Lletres, però al nostre lloc podeu configurar el nombre de Lletres de 4 a 11. Després hi ha 6 línies, en cadascuna de les quals podeu ingressar qualsevol paraula existent.

És possible triar la longitud d’una paraula?

Sí, hi ha aquesta possibilitat. Podeu jugar modes amb una longitud de paraula de 4 a 11 Lletres. Per fer-ho, feu clic al símbol del número al menú superior, o obriu la configuració si utilitzeu un dispositiu mòbil.

Potser t’interessi…

A World3dmap.com ens interessen les tendències, som fans WORDLE i ens agrada informar dels jocs en línia virals. A més, t’informem sobre com trobar jocs com el wordle i com pot jugar sense descarregar res.