Skip to content
Games zoals wordle

Nerdle Mini Spel 🕹️ Eenvoudigste rekenspel

Wat is de Nerdle Mini Spel? Als je de wiskundige Nerdle-woordle al hebt gespeeld, heb je de moeilijkheidsgraad van dit online wiskundespel kunnen controleren.

We hebben al uitgelegd waar het nerdle-spel uit bestaat, hoe je het kunt downloaden en waarom je nerdle speelt, maar hier gaan we je laten zien waar de mini-nerdle uit bestaat, wat de regels zijn en waarom het beter is om dit gratis online te gaan spelen spel voor het geval je het wilt proberen. We denken dat het net zo leuk is om met cijfers te spelen als om met letters te spelen, dus je zult het zeker leuk vinden!

nerdle mini
Nerdle Mini Spel

Nerdle Mini Spel is een dagelijks spel dat maar één keer per dag kan worden gespeeld, geïnspireerd op het beroemde Wordle dat het internet overspoelt, we hebben het geprobeerd en we kijken er nu al naar uit om het morgen opnieuw te spelen om ons resultaat te delen. In het begin speelden we veel normale nerdle, maar hoe moeilijk het is, schrikte ons een beetje af totdat we NERDLE MINI ontdekten, die net als de originele nerdle werkt, maar dan makkelijker.

Contents

Nerdle Mini Spel Online

Wat is de nerdle mini Online? Het spel is heel eenvoudig. Het bestaat uit het oplossen van de juiste wiskundige bewerking in 6 pogingen, maar in dit geval zijn er slechts 6 karakters in plaats van 8 zoals de originele nerd. Als het je lukt, laat nerdle mini je zien hoeveel tijd je nog hebt voor de volgende rekenoperatie en in welke poging je deze hebt opgelost. Dan geeft het je de mogelijkheid om het te delen op je sociale netwerken. Het kan maar één keer per dag worden gespeeld en je kunt het zeker aan je vrienden laten zien.

Hoe mini nerdle online te spelen

Nerdle is een simpele hobby die viraal is gegaan dankzij zijn eenvoud en het feit dat je maar 6 dagelijkse pogingen hebt om de uitdaging op te lossen (ook voor iedereen hetzelfde). Als de gebruiker de wiskundige bewerking oplost, heeft hij niet de mogelijkheid om opnieuw te spelen tot 24 uur zijn verstreken. Het lijkt ons een groot succes vanuit ons oogpunt, omdat het wordt gepresenteerd als een verslavende dagelijkse uitdaging.

Nerdle mini hoe te spelen:

  • Raad het verborgen woord in zes pogingen.
  • Elke poging moet een geldige bewerking van zes letters zijn, wat één bewerking is.
  • Raad na elke poging de kleur van de letters veranderen om te laten zien hoe dicht je bij het juiste woord bent.

Met de game kun je de resultaten delen op sociale netwerken, de volgorde van pogingen met kleuren illustreren maar de letters niet onthullen, om de aantrekkelijkheid en nieuwsgierigheid te vergroten van het proberen om het woord van de dag te onthullen, en de concurrentie tussen sommigen gebruikers en anderen is wat dit spel verslavend maakt Elke dag een nieuw woord van 6 tekens!

Voorbeelden om Nerdle Mini, het wiskundige Wordle te spelen

Wanneer u uw 6-letterige woord schrijft, zal het u bij elke poging vertellen welke letters er in het gezochte woord voorkomen en als het op de juiste plaats staat, wordt het groen en als het bestaat maar niet op de juiste plaats staat het wordt paars, terwijl zwart aangeeft dat het niet in de oplossing zit.

Nerdle wordle matematico

Statistieken Nerdle Mini Spel

Om nerdle minino te spelen moet je nerdle mini downloaden, je kunt online spelen. Het is niet nodig in nerdle mini om het spel te downloaden om je statistieken te zien in het pictogram hierboven waar je het resultaat kunt zien als je er niet op klikt.

Mini nerdle configuratie

Om nerdle te configureren zijn er 4 opties beschikbaar:

  • Mini Nerdle: de gemakkelijkste manier om te nerdle met slechts 6 kolommen.
  • Donker thema: om de donkere modus van wordle te gebruiken.
  • Kleurenblinde modus: om te zetten kleuren met hoog contrast.
  • Commutatieve reacties toestaan: we snappen het. 1+2 en 2+1 zijn in de wiskunde in feite hetzelfde vanwege een principe dat “commutativiteit” wordt genoemd. Op dezelfde manier, 34 = 43.
nerdle mini settings

Nerdle Mini Wiskunde Wordle-trucs

Hier zijn verschillende aanwijzingen om zelf de oplossing te vinden:

  • Speel in incognitomodus om zoveel onbeperkte games te kunnen spelen als je wilt.
  • Je kunt de broncode zien om de oplossing te raden.
  • Gebruik op uw eerste poging het maximale aantal verschillende nummers.

Nerdle mini gratis spelen

De nerdle-miniversie is nog niet aangepast aan verschillende talen, maar omdat het wiskundig is, kan het met deze universele versie voldoende zijn om het spel te begrijpen. Als je durft, plaats je resultaten dan in de reacties en we kunnen de resultaten vergelijken.

Speel Nerdle mini met onbeperkte dagelijkse games

We zien veel web- en mobiele apps die nabootsen hoe Wordle werkt, en Nerdle is een succesverhaal als je de voorkeur geeft aan wiskunde. Om je geest te oefenen in je vrije tijd, is het een goede optie zonder de Nerdle-app te hoeven downloaden, en zonder dat je je hoeft te registreren of iets dergelijks, kun je gratis van deze minigame genieten.

We laten je enkele alternatieven voor Nerdle Mini Spel om je geest te oefenen:

Nerdle mini

Is het erg moeilijk voor je om te Nerdle Mini Spel? Als je nerdle niet kunt oplossen of het te moeilijk vindt om de oplossing voor nerdle te vinden, is er een nerdle miniversie met minder combinaties die gemakkelijker te spelen is en vooral veel beter als je wilt om te beginnen met dit wiskundespel om de winnende combinatie te raden.

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Wat is de mini-nerdle?

Nerdle mini is een spel waarbij spelers zes keer per dag een wiskundige bewerking van zes letters moeten raden. Het is de gemakkelijkste versie van Nerdle.

Hoe speel je nerdle mini?

Het doel van het spel is om in zes pogingen een mysterieus woord van zes letters te raden dat bekend staat als nerdle. Bij elke poging veranderen de gekleurde blokken om te laten zien hoe dicht je bij het raden van de wiskunde van de dag bent.

Wat is het doel van het mini-nerdlespel?

Genereer zoveel mogelijk aanwijzingen om in 6 pogingen een woord van 6 letters te raden met getallen van 0 tot 9, en de symbolen voor optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen: 0123456789+-*/=

Welke spellen lijken op Wordle?

Er zijn spellen die lijken op wordle, zoals Nerdle, dat tot doel heeft een woord van acht letters te raden, maar dan in wiskundige bewerkingen. Er is ook Lewdle, een versie van wodle, maar met obscene woorden en een grote verscheidenheid aan andere woorden in meerdere talen.

Misschien ben je geïnteresseerd in…

Bij World3dmap.com zijn we geïnteresseerd in trends, we zijn fans van 3D-kaarten en rapporteren graag virale online games. Ook informeren wij u over reizen naar het buitenland, beperkingen, formulieren en alles wat u nodig heeft voordat u een land bezoekt.

Wordle woord vandaag

Wordle woord vandaag 👉 23/04/2024

Kijkend in Wordle woord vandaag?, We gaan je enkele aanwijzingen geven, zodat je, voordat je de oplossing voor vandaag ziet, ...
wordle

Wortel spel 🕹️ Wordle nederlands

Wat is de Wortel? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan de wortel Online spel, heb je nog geen ...
Dordle Online

Dordle Online 🕹️ Dubbel woordspel

Wat is Dordle online? Als je Dordle nog niet verslaafd bent geraakt, kost het je geen 2 minuten om dit ...
wordle

Nerdle Wordle Wiskundig 🕹️

Wat is Nerdle? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan het Nerdle Wordle Wiskundig, heb je binnen 2 minuten ...
wordle

Wordle Nederlands 🕹️ Online spel

Wat is de wordle Nederlands? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan de woordle Online spel, heb je nog ...