Skip to content
Games zoals wordle

Dordle Online 🕹️ Dubbel woordspel

Wat is Dordle online? Als je Dordle nog niet verslaafd bent geraakt, kost het je geen 2 minuten om dit innovatieve online woordspel te willen spelen. We gaan uitleggen waar Dordle uit bestaat, hoe je het kunt downloaden en waarom Dordle Online speelt. In dit spel moet je 2 woorden tegelijk oplossen, het is moeilijker dan Wordle, maar we vinden het geweldig!

Dordle Online

Dordle Wordle

Dordle Wordle is een dagelijks spel dat meerdere keren per dag gespeeld kan worden. Dordle is een spel van 2 woorden tegelijk raden met 2 borden, de moeilijkheidsgraad neemt toe in vergelijking met het originele woord en we gaan je leren hoe je dordle speelt met tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren.

Het spel is heel eenvoudig. Het bestaat uit het raden van twee woorden in 7 pogingen. Wanneer je de 2 mysteriewoorden oplost, geeft dordle je de mogelijkheid om het te delen op je sociale netwerken. Deel het met je vrienden!.

Wauw, dat ziet er makkelijk uit! maar de tijdsdruk om het op te lossen en het moeten plaatsen van woorden die in het woordenboek staan, bemoeilijken de oplossing van het spel. Als je het probeert, zul je perfect ontdekken waarom dit online spel viraal is gegaan.

Contents

Hoe dordle online te spelen

Het is een simpele puzzel die viraal is gegaan dankzij zijn eenvoud en het feit dat je maar 7 dagelijkse pogingen hebt om de uitdaging op te lossen. Dordle is een volledig gratis woordraadspel zonder dat je iets hoeft te downloaden of het spel hoeft te installeren. Dordle heeft een 2-rastersysteem waarbij je al je aandacht richt op het zo snel mogelijk raden van een woord, in maximaal 3-4 keer raden.

 • Raad het verborgen woord in zeven pogingen.
 • Elke gok moet een geldig 5-letterwoord zijn.
 • Na elke poging verandert de kleur van de letters om aan te geven hoe dicht je bij het raken van het woord bent.
 • Je moet 2 woorden tegelijk oplossen.

Dordle stelt spelers in staat om een ​​nieuw spel opnieuw te spelen na het beëindigen van het spel van de dag. Het enige dat u hoeft te doen nadat u klaar bent met uw dagelijkse dordle, is teruggaan en op gratis dordle tikken of klikken.

Het doel van dordle is om twee woorden te raden in 7 pogingen, dus bij de zesde poging is het absoluut noodzakelijk dat je erin slaagt om ten minste één van de twee woorden te ontcijferen. Er kunnen herhaalde letters zijn. De aanwijzingen zijn onafhankelijk voor elke letter. Elke dag een nieuw woord!

Dordle regels


Dordle is de versie die je vraagt ​​om twee woorden te raden in slechts zeven pogingen. Wanneer u uw 5-letterwoord schrijft, zal het u bij elke poging vertellen welke letters bestaan ​​in het woord dat u zoekt en als het op de juiste plaats staat, wordt het groen en als het bestaat, maar niet op de juiste plaats het wordt geel.

Het vertelt je ook in welk deel van het kwadrant de letter staat, aangezien de letter de helft van de kleur krijgt, afhankelijk van het woord waarmee hij overeenkomt.

dordle wordle

Beste eerste-word-for-dordle

CRANE is het beste eerste woord voor dagelijkse dordle, volgens de meeste meningen op sociale netwerken, maar we hebben een lijst samengesteld met de 5 beste woorden om dordle te beginnen. Houd er rekening mee dat Spaanse dordle momenteel nog niet beschikbaar is en je alleen in het Engels kunt spelen.

 1. AUDIO of ADIEU, met vier klinkers vanaf het begin. Je volgende woord zou er een kunnen zijn met R, S, T.
 2. GEROOSTERD is misschien je volgende beste woord.
 3. TEARS is een geweldig woord voor Dordle.
 4. RATIO, met drie klinkers en twee gewone letters zoals R en T.
 5. STARE, als je gewone medeklinkers en twee klinkers wilt, is dit je woord.

Dordle tips en trucs

De truc is echter om uit te zoeken wanneer je naar het te raden woord moet gaan. Je moet de eerste 1-2 pogingen tegen de muur gooien in de hoop zoveel mogelijk gegevens te krijgen. Kijk dan vanaf hier welke kant (links of rechts) de meeste informatie heeft onthuld. Kies een kant en volg deze tot het einde.

Voer dit woord in zodra je het geraden hebt en begin met het raden van het tweede woord. Dat komt omdat om de laatste poging op te lossen om het tweede raster op te lossen, niet beide, aangezien dat nu niet mogelijk is.

Hier zijn verschillende tips om vandaag nog de dordle-oplossing voor jezelf te vinden:

 • De eerste regel die dordle-professionals volgen, is om een ​​optimale first down in te voeren. Een efficiënte eerste poging is een poging die tussen de 2 en 3 klinkers bevat (om er zoveel mogelijk uit te sluiten) en enkele van de meest gebruikte medeklinkers, zoals L, T… Als je nog steeds geen ideaal eerste woord hebt, je kunt beginnen met Latijn, omdat het meer dan voldoet aan de hierboven beschreven vereisten.
 • Genereer zoveel mogelijk aanwijzingen zodat je de uitdaging gemakkelijk kunt oplossen in de resterende 6 pogingen.

Als je geen inspiratie meer hebt, kun je de Dordle-woordwolk gebruiken, een Dordle-generator om automatisch een wolk van woorden of tags te genereren. Als er geen manier is om de dordle-puzzel op te lossen.

Dordle-web-where-to-play

Als je wilt spelen, kun je hier klikken om gratis online te spelen. Elke dag worden woorden van vijf letters gekozen die spelers in zes pogingen proberen te raden. Speel Zarathustra Dordle en deel je statistieken met ons!

Nerdle, rekenspel

Als je meer van getallen houdt, hebben ze zojuist NERDLE uitgebracht, het wiskundige woord nerdle. Als je een nieuwe uitdaging wilt, veel ingewikkelder dan wordle. We vertellen je ALLES over nerdle voor het geval je een nieuwe uitdaging wilt, maar we waarschuwen je dat het erg moeilijk te raden is. Als u succesvol bent, deel uw resultaten dan in onze opmerkingen.

Dordle game-unlimited-games

Heb je ooit je Dordle-puzzel afgemaakt en wilde je dat je meer kon spelen? Hier kun je eerdere woordpuzzels spelen. Het is een dordle-bestand en je kunt ook onbeperkt willekeurige dordle-puzzels spelen, zodat je spel nooit opraakt.

Clone Dordle alternatieven

We zien veel web- en mobiele applicaties die de manier waarop Wordle werkt nabootsen en proberen een deel van de populariteit van dit nieuwe platform weg te nemen. Sommige ontwikkelaars profiteren van dit succes om applicaties te lanceren en bieden ons alternatieven om onze vrije tijd door te brengen door simpelweg onze browser te gebruiken.

Hier zijn enkele alternatieven voor de dordle:

FAQ (Veelgestelde vragen)

Wat is dordle?

Het doel van Dordle is om te proberen twee verborgen woorden tegelijk op te lossen. Dordle is een spel waarbij spelers zes keer per dag twee woorden van vijf letters moeten raden.

Hoe speel je Dordle?

Het doel van het spel is om in zes pogingen 2 mysterieuze vijfletterwoorden te raden die bekend staan ​​als Dordle. Bij elke poging veranderen de gekleurde blokken om te laten zien hoe dicht je bij het raden van het woord bent. Alles wat u typt, is van invloed op beide borden tegelijk, waardoor u veel sneller kunt raden. Je hebt in totaal 7 pogingen en je moet 2 woorden van elk 5 letters raden. Als de letters die je schrijft overeenkomen met die van het oorspronkelijke woord, worden ze geel, maar alleen als ze ook op de juiste plaats worden geplaatst, worden ze groen.

Hoe vaak per dag kun je Dordle spelen?

Dordle probeert een woord van vijf letters te raden. Het ziet er eenvoudig uit, maar er zijn geen hints en er zijn 7 pogingen om het goed te doen. Je kunt het woord van de dag spelen in Dordle of zo vaak spelen als je wilt in de onbeperkte spelmodus.

Wat is de naam van het spel van het raden van 2 woorden die lijken op worldle?

Existe un juego similar a wordle que consiste en adivinar 2 palabras en 7 intentos con reglas muy pbesloten om te worden. Op world3dmap.com kun je een handleiding zien over hoe je dordle kunt spelen.

en misschien heb je interesse…

Bij World3dmap.com zijn we geïnteresseerd in trends, we zijn fans van 3D-kaarten en we veroordelen graag virale online games. We houden van hersenspellen en spellen zonder installatie, daarom hebben we de beste spellen zonder download van dit jaar samengesteld.

Wordle woord vandaag

Wordle woord vandaag 👉 28/05/2024

Kijkend in Wordle woord vandaag?, We gaan je enkele aanwijzingen geven, zodat je, voordat je de oplossing voor vandaag ziet, ...
wordle

Wortel spel 🕹️ Wordle nederlands

Wat is de Wortel? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan de wortel Online spel, heb je nog geen ...
nerdle mini

Nerdle Mini Spel 🕹️ Eenvoudigste rekenspel

Wat is de Nerdle Mini Spel? Als je de wiskundige Nerdle-woordle al hebt gespeeld, heb je de moeilijkheidsgraad van dit ...
wordle

Nerdle Wordle Wiskundig 🕹️

Wat is Nerdle? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan het Nerdle Wordle Wiskundig, heb je binnen 2 minuten ...
wordle

Wordle Nederlands 🕹️ Online spel

Wat is de wordle Nederlands? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan de woordle Online spel, heb je nog ...