Skip to content
Games zoals wordle

Nerdle Wordle Wiskundig 🕹️

Wat is Nerdle? Als je nog niet verslaafd bent geraakt aan het Nerdle Wordle Wiskundig, heb je binnen 2 minuten zin om dit innovatieve online wiskundespel te spelen. We gaan uitleggen waar het nerdle-spel uit bestaat, hoe je het kunt downloaden en waarom je nerdle speelt. Je hebt dit gratis online spel beschikbaar als je het wilt proberen, we denken dat je het leuk zult vinden!

Nerdle Wordle Wiskundig
Nerdle Wordle Wiskundig

Nerdle is een dagelijkse game die maar één keer per dag kan worden gespeeld, geïnspireerd op het beroemde Wordle dat Inter zo verbreidt. We hebben het geprobeerd en we kijken er nu al naar uit om het morgen opnieuw te spelen om te delen op

solve nerdle

/strong> met onze vrienden om ze terug te sturen, laat je resultaten hier achter in de reacties, laten we eens kijken of we winnen?

Contents

Nerdle Wordle wiskunde online

Wat is de nerdle Online? Het spel is heel eenvoudig. Het bestaat uit het raden van een wiskundige bewerking in 6 pogingen. Als het je lukt, laat nerdle je zien hoeveel tijd er nog over is voor de volgende rekenoperatie en in welke poging deze is opgelost. Dan geeft het je de mogelijkheid om het te delen op je sociale netwerken. Het kan maar één keer per dag worden gespeeld en je kunt het zeker aan je vrienden laten zien.

Wauw, het ziet er makkelijk uit! maar de tijdsdruk om het op te lossen en de juiste operaties uit te voeren bemoeilijken de resolutie van het spel. Als je het probeert, zul je perfect ontdekken waarom het viraal gaat zoals Wordle.

Hoe Nerdle Wordle Wiskundig online te spelen

Nerdle is een eenvoudig tijdverdrijf dat viraal is gegaan dankzij zijn eenvoud en het feit dat je slechts 6 dagelijkse pogingen hebt om de uitdaging op te lossen(hetzelfde voor iedereen, plus ) . Als de gebruiker de wiskundige bewerking oplost, hebben ze pas na 24 uur de mogelijkheid om opnieuw te spelen. Een succes vanuit ons oogpunt, aangezien het wordt gepresenteerd als een verslavende dagelijkse uitdaging.

Nerdle hoe te spelen:

  • Raad het verborgen woord in zes pogingen.
  • Elke poging moet een geldige 8-letterige bewerking zijn, wat een bewerking is.
  • Na elke poging moet de kleur van de letters veranderen om te laten zien hoe dicht je bij het juiste woord bent.

Met het spel kun je de resultaten delen op sociale netwerken, waarbij de volgorde van pogingen wordt geïllustreerd met de kleuren, maar zonder de letters te onthullen, op een manier die de intriges en nieuwsgierigheid vergroot om te proberen het woord van de dag te onthullen , en de rivaliteit tussen sommige gebruikers en anderen om het woord goed te krijgen. Er kunnen herhaalde nummers zijn. De aanwijzingen zijn onafhankelijk voor elke letter. Elke dag een nieuwe bewerking!

Voorbeelden voor het spelen van Nerdle Wordle Wiskundig

Wanneer u uw 8-letterige woord schrijft, zal het u bij elke poging vertellen welke letters er in het gezochte woord staan ​​en als het op de juiste plaats staat, wordt het groen en als het bestaat maar niet op de juiste plaats staat het wordt paars, terwijl zwart aangeeft dat het niet in de oplossing zit.

nerdle-stats

Om nerdle te spelen hoef je wordle niet te downloaden, je kunt online spelen. Het is niet nodig om de game Nerdle Wordle Wiskundig download te downloaden om je statistieken te zien in het icoon hierboven waar je het resultaat kunt zien als je niet raakt het.

nerdle-instellingen

Om Wordle te configureren zijn er 3 opties beschikbaar:

  • Mini Nerdle: De gemakkelijkste nerdle-modus met slechts 6 kolommen.
  • Donker thema: om de donkere modus van wordle in te stellen.
  • Kleurenblinde modus: om kleuren met een hoog contrast te gebruiken.

Nerdle-trucs

Hier zijn verschillende tips om zelf de oplossing te vinden:

  • Speel in de incognitomodus om onbeperkt zoveel games te kunnen spelen als je wilt.
  • Je kunt de broncode zien om de oplossing te raden.

Nerdle Wordle Wiskundig vrij spelen

De versie van nerdle is nog niet aangepast aan verschillende talen, we hebben het nog steeds over wiskunde en met deze universele versie kan het voldoende zijn om viraal te gaan. Als je durft, post je resultaten in de reacties en we zullen zien hoe het voor je gaat.

Speel Nerdle onbeperkt dagelijkse wedstrijden

We zien veel web- en mobiele applicaties die de manier waarop Wordle werkt nabootsen en proberen een deel van de populariteit van dit nieuwe platform weg te nemen. Sommige ontwikkelaars profiteren van dit succes om applicaties te lanceren en bieden ons alternatieven om onze vrije tijd door te brengen door simpelweg onze browser te gebruiken. Het is niet nodig om nerdle-app te downloaden, want zonder te registreren of wat dan ook, kunt u hiervan genieten gratis minigame.

We laten je enkele alternatieven voor het spelen van nerdle:

Nerdle Mini

Is het erg moeilijk voor je om nerdle op te lossen?Als je nerdle niet kunt oplossen of het te moeilijk vindt om de oplossing voor nerdle te vinden, is er een nerdle miniversie met minder combinaties die gemakkelijker te spelen is en vooral veel beter als je wilt beginnen met dit wiskundespel om de winnende combinatie te raden.

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Wat is de nerdle?

Nerdle, es un juego que consiste en el que una vez al día los jugadores tienen seis oportunidades de adivinar una operación matemática de ocho letras.

Hoe speel je nerdle?

Het doel van het spel is om in zes pogingen een mysterieus woord van acht letters te raden dat bekend staat als nerdle. Bij elke poging veranderen de gekleurde blokken om te laten zien hoe dicht je bij het raden van de wiskunde van de dag bent.

Wat is het doel van het nerdlespel?

Genereer zoveel mogelijk aanwijzingen om in 6 pogingen een woord van 8 letters te raden met getallen van 0 tot 9, en de symbolen voor optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen: 0123456789+-*/=

Wat is de naam van het spel dat lijkt op wiskunde wordle?

Nerdle probeert een woord van acht letters te raden. Het ziet er eenvoudig uit, maar er zijn geen hints en er zijn 6 pogingen om het goed te doen. Bij de eerste test reageert het programma in kleur. Zwart betekent dat de letters niet in het woord voorkomen, groen betekent dat het woord juist is waar het voorkomt, en paars betekent dat de letter in het woord staat maar op de verkeerde plaats. Het doel is om een ​​wiskundige bewerking van 8 cellen te raden.

Misschien ben je geïnteresseerd…

Bij World3dmap.com zijn we geïnteresseerd in trends, we zijn fans van 3D-kaarten en rapporteren graag virale online games. Ook informeren wij u over reizen naar het buitenland, beperkingen, formulieren en alles wat u nodig heeft voordat u een land bezoekt.

Fout: view ba78967el1 bestaat mogelijk niet