Skip to content
World 3D Maps

ONGELOOFLIJK! Interactieve kaart CANARISCHE EILAND VULKAAN LAVASTROOM!

30/11/2021

Als u op zoek bent naar het laatste uur van de La Palma-vulkaan, hier is de IGN-toepassing met de locatie van het evenement van de vulkaan en een interactieve kaart van de vulkaan van de Canarische eilanden, de lavastroom en de laatste geproduceerde aardbevingen. In de volgende tekst maken we een compilatie van enkele van deze webviewers. De vulkaan La Palma in Spanje blijft uitbarsten en as spuwen. Hier vindt u alle informatie over La palma lavastroom live.

Interactieve kaart CANARISCHE EILAND VULKAAN

Kaart van La Palma vulkaanlava

De IGN-applicatie met de locatie van de opening van de vulkaan, de lavastroom en de laatste geproduceerde aardbevingen geeft je de mogelijkheid om lagen zoals kadastrale cartografie of geologische kaart aan of uit te zetten. Je kunt op de la palma-kaart zien hoe lava zich naar de kust verplaatst. Dit is de eerste actieve vulkaan in 2021 in Spanje, en hier kun je een vulkaanuitbarsting van actieve uitbarstende vulkanen vinden, vooral op de interactieve kaart CANARY ISLAND VOLCANOE.

Interactieve vulkanische lavakaart – Toepassing om de lavastroom te zien

In deze interactieve kaart CANARISCHE EILAND VULKAAN, gemaakt door het Nationaal Geografisch Instituut van Spanje, kun je zien hoe de wassing vordert naar de kust, het is nog niet bekend of het zal aankomen of niet, maar de uitbarsting op het eiland van La Palma (Canarische Eilanden) is nog steeds actief en volgens experts zijn er veel kansen die uiteindelijk aankomen.

Deze viewer presenteert een schat aan informatie over de uitbarsting op een interactieve kaart van la palma canarische eilanden.

Deze update van de lavakaartstroom biedt de mogelijkheid om de basislagen, straatlocatie, gebieds- en afstandsmetingen te wijzigen, afdrukken en exporteren in verschillende formaten en het laden van diensten en gegevens in verschillende vectorformaten.


Onder de lagen bevinden zich:

  • Gegevens over de geschatte locatie van de monding van de vulkaan en tijdelijke schatting van de lavastroom van de Emergency Management Service – Copernicus Mapping van Sentinel 1 A / B en COSMO-SkyMed Second Generation-afbeeldingen.
  • Wegennetwerk op bestelling en wegen doorsneden door lavastroom.
  • Seismische, vulkanische informatie en locatie van de laatste aardbeving van IGN.
  • Kadastrale cartografie.
  • Geologische kaart.

Hoeveel lavastromen zijn er in de vulkaan La Palma?

Als je wilt weten hoeveel lavastromen er nu actief zijn in de La Palma-vulkaan in Spanje, updaten we voortdurend de laatste uitbarstingen en la palma-lavastroom live met gegevens van officiële bronnen, zodat je de laatste adem van de vulkaan hebt in de Canarische Eilanden.

Interactieve kaart CANARISCHE EILAND VOLCANOE door OpenStreetMap

De uitbarsting op La Palma is actief, u kunt deze kaart gebruiken waar de informatie over de route van de lava wordt bijgewerkt, hoewel deze niet officieel is, wordt deze bijgewerkt door de Open Street Map-gemeenschap. La palma lavastroom kaart update hier:


Ver mapa más grande

Lavastroom beelden van vulkaan La Palma

Ongelooflijke beelden opgenomen door Involcan waarin je een echte lava-tsunami van de vulkaan La Palma kunt zien. Verbazingwekkende snelheid en overloop van het lavakanaal. Het lijkt la palma lavastroom oceaan.

24u Live video van de vulkaan op La Palma

Hier kun je 24 uur per dag live video zien van tv Canarias. LIVE TV SIGNAAL La Palma lavastroom richting:

Live vulkaanactiviteit vanuit La Palma Vandaag in dit kanaal

SEISMICITEIT La Palma laatste dagen

Ongelooflijke seismische activiteit op de kaart van de uitbarsting van la Palma, de kaart van de Canarische Eilanden, van dag 19 (dag van de vulkaanuitbarsting) tot vandaag 14 oktober. Video gemaakt door de programmeur Pedro Suarez @ x_y.es op Twitter. Hier kun je zien hoe groot de eilanden van la Palma zijn en monitoren met een kaart van de lavastroom van la palma.

Als u meer gegevens van seismische activiteit van La Palma in Spanje wilt zien, kunt u ons artikel zien dat dagelijks wordt bijgewerkt over de seismische activiteit op het eiland La Palma en AL het nieuws over de vulkaan in Spanje.

Wanneer is de vulkaan La Palma voor het laatst uitgebarsten?

La Palma Vulkaannaam, en Alles over Seismiciteit van de Canarische Eilanden. Laatste nieuws van La Palma, vulkaan Spanje.

Vulkanisch vizier van La Palma (Canarische Eilanden)

Er is vandaag ook een 3D-weergave van de vulkaan van de lavakaart van La Palma, en een hier kun je dit vulkanische risicovizier van La Palma zien. In deze interactieve kaart ziet u de uitbarsting op het eiland La Palma (Canarische Eilanden) in 3D.

In dit web vind je een interactieve kaart van actieve vulkanen en alle actieve vulkanen in de wereld. Met deze applicatie kun je een vulkaanmonitoring maken van de la palma-vulkaanlavastroomkaart.

Veelgestelde vragen (F.A.Q)

Welke gevolgen heeft het als de lava de kust bereikt?

De afkoeling van magma wanneer het in contact komt met water zou een chemische reactie veroorzaken die grote wolken van zure damp zou veroorzaken. Dit komt door de thermische schok die wordt veroorzaakt door het enorme temperatuurverschil van beide elementen.

Waarom vinden er explosies plaats in een vulkaan?

De explosies in een vulkaan vinden plaats omdat het is alsof we kokende olie met water vermengen, daarnaast kan er zure regen ontstaan ​​die keel- en neusirritaties veroorzaakt bij de bevolking.

Wat zijn zure dampwolken?

Het zijn gassen van de verbranding van brandstoffen die reageren met zuurstof in de lucht en waterdamp en veranderen in zuren.

Waar is de Cumbre Vieja vulkaan?

Cumbre Vieja is een natuurpark gevormd door een bergketen en een actieve vulkaan op La Palma, een eiland in het noordwesten van de Atlantische archipel van de Canarische Eilanden. Het Cumbre Vieja-gebergte helt ongeveer in noord-zuid richting en beslaat tweederde van het zuiden van het eiland, waarvan de oppervlakte iets meer dan 700 vierkante kilometer is.
Cumbre Vieja ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het oudste deel van het eiland, geologisch gesproken, en strekt zich uit naar de zuidelijke helling. Alsof het een slang is, komen er in dit natuurpark verschillende vulkanen voor die een hele geschiedenis van vulkanisme, uitbarstingen en een verleden van energie herbergen. Het natuurpark Cumbre Vieja is een van de punten van het eiland die meestal te voet wordt afgelegd in de zogenaamde Route van de Vulkanen.

Wanneer barstte de vulkaan La Palma uit?

De vulkaanuitbarsting van La Palma (Canarische Eilanden) was op zondag 19 september om 15.12 uur uitgebarsten in El Paso en had gevolgen voor de gemeenten Tazacorte, El Paso, Fuencaliente, Mazo en Los Llanos de Aridane, met in totaal zo’n 35.000 mensen..

ℹ️ Vulkaan, La Palma live

Alle informatie over de vulkaanactiviteit van La Palma 2021. La Palma tsunami-voorspelling en ander nieuws van vulkanen.

Geen berichten gevonden.